Στηρίξτε το scienceandtechnology.gr!

Μετά από 3 χρόνια λειτουργίας του site μας, πιστεύουμε ότι καταφέραμε να επικοινωνήσουμε στο κοινό την επιστήμη και τεχνολογία, με έναν τρόπο ιδιαίτερο και ποιοτικό. Στόχος μας είναι μέσα από την τρέχουσα επικαιρότητα, τις συμπληρωματικές εφαρμογές και τις φρέσκες ιδέες, να εξηγήσουμε τα διάφορα θέματα στον απλό χρήστη αλλά κυρίως, να εμπνεύσουμε τα νέα παιδιά.

Οι απαιτήσεις πλέον αυξάνονται και αφορούν τη δημιουργία νέας θεματολογίας, την καλύτερη τεχνική μελέτη, την συχνότερη ενημέρωση και την επέκταση σε κινητές συσκευές μέσω εφαρμογών. Καθώς όλη η οικονομική στήριξη του site προέρχεται από τους πόρους ενός ατόμου, οι επιλογές ουσιαστικά είναι ελάχιστες. Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ζητήσουμε την οικονομική σας βοήθεια, ώστε να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τα παραπάνω σχέδια.

Δεν έχουμε θέσει συγκεκριμένο οικονομικό στόχο. Οποιαδήποτε βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη. Αν νομίζετε ότι έχετε τη δυνατότητα να συνεισφέρετε, παρακαλούμε να το κάνετε πραγματοποιώντας μια δωρεά, με κατάθεση στο Paypal.

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας!paypal